Opća pravila privatnosti

Metal Dobrica

Metal-Dobrica obrt je registriran pod nazivom: “Proizvodno trgovački obrt Metal-Dobrica, vl. Marko Dobrica”, Rakovec 25, 10347 Rakovec, Hrvatska.

OIB: 91628215336

Email: info@metal-dobrica.hr

Telefon: +385 1 2798 024

Vlasnik: Marko Dobrica, dipl.ing. strojarstva

 

 

Prikupljanje podataka

Web stranice Metal-Dobrica na adresi https://metal-dobrica.hr prikuplja samo IP adresu posjetitelja.

 

Zašto prikupljamo adresu?

Naši web serveri prikupljaju IP adresu svakog posjetitelja. IP adrese prikupljamo radi osiguranja integriteta stranice, sigurnosti i zaštite osobnih podataka. IP adrese se čuvaju na serveru 24 sata, nakon toga bivaju obrisane.

Ovim podacima mogu pristupiti samo zaposlenici obrta. IP adresama se obično ne pristupa, već samo u slučaju neovlaštenog pokušaja ulaska na stranicu.

 

Osobni podaci koje web stranica prikuplja su sljedeći:

IP adresa

Google Anayltics podaci

Koristimo oglašivačke i analitičke alate treće strane kompanije Google, koji koriste isključivo anonimizirane podatke koji se ne mogu povezati s niti jednom osobom.

Ovi podaci se čuvaju unutar Google-ovih servisa 14 mjeseci.

Za općenitu odjavu iz Google Analytics kolačića, posjetite ovu stranicu: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

Google Maps podaci

Prilikom prikaza Google karte na našoj web stranici, Google od Vas prikuplja određene podatke. Ovi podaci se prikupljaju ukoliko ste ulogirani u svoj Google račun i dio su pravila privatnosti od strane Google-a, te su dio Ugovora između Vas i Google-a.

 

Ispunjavanje email obrasca

Ukoliko ispunjavate obrazac na našoj Internet stranici s pitanjem o našoj usluzi ili poslovanju, bit ćete obavezni poslati i osobne podatke (ime, email adresa, broj telefona) kako bismo mogli stupiti u kontakt s Vama i ispravno odgovoriti na Vaše pitanje.

Sve poruke koje pošaljete ovim putem prosljeđuju se na našu email adresu koja je aktivna na Google poslužiteljima te tamo biva zabilježena i ostaje trajno pohranjena.

 

Pristanak na naše uvjete

Naša web stranica bilježi jeste li pristali na naše uvjete korištenja i privatnosti.

 

Sigurnost podataka

IP adresa spremljena je na našim serverima u sigurnom okruženju, te prilikom slanja osobnih podataka kroz naše kontakt obrasce, podaci bivaju enkriptirani. Naša web stranica i poslužitelji su uvijek postavljeni prema zadnjim sigurnosnim standardima.

 

Pravo na brisanje podataka

Ukoliko želite, od nas možete tražiti brisanje podataka. To možete učiniti tako da ispunite obrazac na https://metal-dobrica.hr/moji-podaci

Podatke koje smo obavezni čuvati prema zakonu nećemo obrisati.

 

Pravo na slanje podataka

Od nas možete zatražiti da Vam pošaljemo sve podatke koje imamo o Vama. To možete učiniti tako da ispunite obrazac na https://metal-dobrica.hr/moji-podaci

 

Pravo na promjenu podataka

Ukoliko želite promijeniti neki svoj osobni podatak zapisan kod nas, možete to zatražiti kroz obrazac na web adresi: https:// metal-dobrica.hr/moji-podaci

 

Pravo na ograničenje obrade

Od nas možete zatražiti da u pojedinim situacijama ne koristimo Vaše osobne podatke. Učinite to slanjem elektroničke pošte na info@metal-dobrica.hr

 

Slanje podataka trećim stranama

Vaša email adresa je zabilježena prilikom korištenja našeg kontakt obrasca ili slanja emaila na našu email adresu. Također, sve što napišete unutar tog emaila također ostaje sačuvano na email poslužitelju. Navedeni podaci su zabilježeni kod treće strane, na Google servisima.

 

U slučaju curenja osobnih podataka

Poduzimamo sve mjere minimiziranja mogućnosti curenja osobnih podataka, kako u prostorima naše ustanove, tako i na internetu. Internet usluge koje koristimo su redom na najvišim razinama sigurnosti, uključujući našu web stranicu.

U slučaju neovlaštenog ulaza na neki od naših Internet servisa, obavijestit ćemo nadležne policijske službe, te obavijestiti pružatelja usluge web hostinga.

Svim podacima pristup imaju isključivo djelatnici obrta koji imaju potrebu pristupati pojedinim osobnim podacima.

 

Kolačići

Pogledajte uvjete kolačića ovdje: https://metal-dobrica.hr/pravila-kolacica/